Anette Gidlöf

Om Mig

Anette Gidlöf – Medium och Healer

Allt började år 2000. En vän till mig hade fått förhinder att delta i en kurs med två välkända medium i Göteborg. Hon var vänlig och skänkte kursen till mig. Allt gick väldigt snabbt. Det enda jag visste var att en del av kursen innehöll meditation. Vid det tillfället var jag i stort behov av att få vila, så med tacksamhet tog jag emot den. Tanken på att få koppla av och meditera i en vecka kändes så kravlöst och skönt!

Väl framme för resmålet förstod jag att innehållet i kursen var helt annorlunda än vad jag tänkt mig. Chockad undrade jag vad jag gett mig in på! Det var svårt att backa i det läget…

I dag är jag tacksam att jag genomförde den. Mina inre upplevelser från kursen gjorde ett mycket starkt intryck på mig. Jag insåg att det fanns något obegripligt, som var betydligt större, mycket mer än jag någonsin kunnat drömma om. Den andliga dimensionen. Det blev en omtumlande och chockartad upplevelse på många sätt. Det blev också mitt ”startskott” som har tagit mig där jag är idag.

Jag tror på ödet. Jag är övertygad om att det finns en större mening med det som sker och att livet är förutbestämt.

År 2002 deltog jag i personlig utveckling hos medium Terry Evans. Det arbetet är livslångt. Varje dag har jag förmånen att lära något nytt om mig själv. Att känna sig själv är en förutsättning för att göra ett bra jobb i mötet med andra människor… Jag har jobbat med människor i hela mitt liv.

Ämnet ”Relationer” väckte ett stort intresse i mig. Jag upplevde att mitt och många andras liv kantades av trasiga relationer och behovet av att fungera tillfredsställande tillsammans var stort. År 2004 bestämde jag mig för att den här gåtan ska jag lösa om det så tar resten av mitt liv! Med ivrig support från andra sidan började jag ”lägga ett stort pussel”. D.v.s. många små bitar blev till en helhet…
… Det tog mig drygt tre år att bli färdig med det jag tänkt mig.

År 2014 blev det äntligen rätt tid för mig att ta det stora steget att utbilda mig till medium och healer. Efter en drygt tvåårig utbildning hos Terry Evans är jag idag certifierat medium och healer.
port
 
Bara ett liv som levs för andra är ett värdefullt liv.
Albert Einstein